[origo] címlaphírcentrumvásárlás[freemail]videaiWiW
magyar web
[origo] SZTAKI Szótár @@@alt

Ugrás a tartalomhoz

SZTAKI Szótár - 
SZTAKiPhone Szótár

Itt a SZTAKiPhone Szótár, mert az jó. Vagy nem.

Hihetetlenül csodálatosan kiváló, ugyanakkor kimondhatatlanul nagyszerűen jó hírrel szolgálunk a mai napon (bármikor is olvassák ezt) a tisztelt szótározó pajtásságnak. Olyan horderejű dologról van szó, amit csak a Holdra szállással, a szeletelt kenyér feltalálásával és az intim piercinggel ukulelézéssel lehet egy lapon említeni.

A mai naptól elérhető a világ legjobb SZTAKI Szótárának iPhonera optimalizált változata.

Ami azt jelenti, hogy az összes többi telefonon, ami nem iPhone, viszont teljesen ócskán fog kinézni. Kivéve iPhone-on, mert azon jól, de az meg nem az összes többi telefon, hanem az az. És nem mintha a többi telefon nem érdemelné meg, hogy rajta is szép legyen a SZTAKI Szótár, egyszerűen Tomi kollegánknak ez tetszett, mi meg nem akartuk elvenni a kedvét. Pláne, hogy újabban a konditeremben is kombájnokat emelget, mert a súlyok már nem elegek neki. Nekünk mindez eléggé meggyőző volt ahhoz, hogy engedjünk neki iPhone-ra optimalizált webszótárt csinálni. Köszönjük Tomi, és nem haragszunk, hogy olyan erősen szorítottad a nyakunkat, amikor erre kértél minket. És igen, őszinték voltak a könnyeink, amikor alábbhagyott a szorításod.

De miért is kell mindenkinek azonnal és rögtön, valamint mindjárt és hirtelen, továbbá pénzt nem kímélve elkezdeni használni az ingyenes iPhoneos SZTAKI Szótárat? (Ha tudom, hogy ennyiszer írom le ennek a telefonnak a nevét, megszponzoráltatom ezt a bejelentést Steve-vel. De utólag is jöhet pár telefon. Csak úgy megjegyzem.)

  1. Aki a SZTAKiPhone Szótárat használja, az tovább fog élni. Ez tény. Én ismerem a Tomit, tudom mit tesz azzal, aki nem használja.

  2. A SZTAKiPhone Szótártól nagyobb lesz a felhasználó melle. Ez főleg akkor szerencsés, ha nőről van szó. Tominak is nagy a melle, de az csupa izom, bár így is csak 85C-s melltartót hord.

  3. A SZTAKiPhone Szótár nem használ Flasht. Tomi rengeteget küzdött azzal, nehogy véletlenül Flasht sikerüljön beleraknia egy iPhone alkalmazásba. Sikerült Tomi, gratulálunk!

  4. A SZTAKiPhone Szótár az LOL, XDXD és :D. Valamint atomra strasszos, aki pávázni akar, de nem pózer, annak tutkó kell, a jobbágyok használjanak románszatyros szótárakat, aki raj, az SZTAKiPhone Szótárat pörget. A SZTAKiPhone Szótár tökre nem gáz, mindenki lájkolja, bizti nem laggol, puszira tiéd, vigyed, szóval fain, osszad fácsén is öcsém!

  5. Steve Jobs is ezt használja. Ahogy ez az alábbi, eredeti, bizonyító erejű videóból is látható:

A SZTAKiPhone Szótár tehát pont olyan jó, mint amilyennek hangzik, többel egy centivel sem. Ezt garantáljuk.

És még egy dolog.

A SZTAKiPhone Szótár a következő URL-en érhető el:

http://szotar.sztaki.hu


És boom.

De mielőtt még a dolgukra engednénk Önöket, jöjjön a kötelező szavazás és megmondás.

Ön miért használja (majd) a SZATKiPhone Szótárat?

A demokrácia jegyében többszörös a választás: tetszőleges számú lehetőséget kiválaszthat! Csak tessék, csak tessék!
Mert a SZTAKiPhone Szótár használatával tovább fogok élni.
Mert a SZTAKiPhone Szótártól nagyobb lesz a mellem.
Mert a SZTAKiPhone Szótár nem használ Flasht.
Mert a SZTAKiPhone Szótár az LOL, XDXD és :D.
Mert Steve Jobs is ezt használja.
Én nem használok, soha nem is fogok SZTAKiPhone Szótárat használni, mert csak vonalas telefonom van.
Én nem használom, mert már így is túl nagyok a melleim. Viszont szeretnék hosszabb lábakat. Ahhoz Androidos telefont kell használni?
Én bármit használok, aminek a nevében benne van, hogy i. Meg P. És a vége Ne. Vagy Na.
Igen, kérek reklámanyagokat a postaládámba.
Megmondás:


De véleményét szeretettel várjuk emailben is.

Köszönjük a figyelmet,
---
Pataki Balázs, műszaki ügyintéző


KéremkapcsojjaKI! (He?)


Bármely, ezen oldalon közölt dolognak a véletlennel való egyezése kizárólag a valóság, esetleg a webmester műve.


A magyar betűket Latin-2 kódolással vagy repülő ékezettel (á=a' ö=o: ő=o" ű=u" ...) adhatja meg.

A szótárat közösen, az Önök segítségével bővítjük. Ha egy szót nem talált meg a szótárban, de tudja a jelentését, kérjük használja az Új szó linket a szótár bővítéséhez.


A keresőfelületet az MTA SZTAKI Elosztott Rendszerek Osztálya készítette és üzemelteti. A szótárral kapcsolatos észrevételeiket, véleményüket és mogyorós csokoládé felajánlásaikat Pataki Balázshoz, vagy a webmesterekhez eljuttatva bármikor szívesen fogadjuk. A szótárak tartalmáért (különös tekintettel a szótárak kiegészítő részére), valamint a szótárak használatából származó károkért felelősséget nem vállalunk.