[origo] SZTAKI SzótárTovább a megújult sztaki szótárra! >

Ugrás a tartalomhoz

Köszönjük a jelentős érdeklődést, és a sok jelentkezést!

Úgy tűnik, sikerült találnunk megfelelő munkatársakat, annak ellenére, hogy ezt a hirdetést itt elhelyeztük. A nagy érdeklődésre, és a rá mutató sok linkre tekintettel a hirdetést meghagyjuk ezen az URL-en, de a továbbiakban már nem várunk ezzel kapcsolatos jelentkezéseket. Mogyorós csokoládé, und banán persze jöhet, doszt.

Köszönjük,
---
balázs

A SZTAKI Szótár munkatársat keres

2006.12.15


Hello!

Na most nem viccelünk. Ha viccelnénk, akkor úgy kezdtük volna, hogy két székely utazik a vonaton, de nem így kezdtük. Ráadásul a következőket a főnökünk írta, úgyhogy pláne nem vicces. De majd mi jól megkommentáljuk, hogy mit is akart mondani a maga nehézkes módján. De csitt!

Az MTA SZTAKI DSD (Elosztott Rendszerek Osztály) a SZTAKI Szótarral karöltve munkatársakat és egyetemi hallgatókat keres azonnali belépéssel nemzetközi kutatás-fejlesztési projektekben való részvétel céljából.

Egyrészt az egyetemi hallgatókat nem tekintjük munkatársnak, ez ugye jól látszik. Másrészt belengetjük a SZTAKI Szótárat, de közben a belépő jóembernek inkább nemzetközi projekteket ajánlunk, amik kapcsán európai, amerikai és tádzsikisztáni kéjutazásokon kell részt vennie, ahol állandó jelleggel gésák és go-go girlök lesik lépteit. Ezekről persze elfelejtett beszámolni főnökünk, dehát azért vagyunk mi, hogy minden jelentkező megtudja a kegyetlen igazságot. Ráadásul dolgozni sem kell a projektekben, csak résztvenni, ha jól látjuk. Mi is ezért szeretjük ezt az állást. Mondjuk a go-go girlöket már kicsit unjuk.

Az alkalmazás feltételei:

Kezd durvulni a dolog. Jönnek a feltételek ...
 • angol nyelvtudás (beszéd/írás/olvasás).
  Mi mást lehetne még csinálni egy nyelvvel beszéden, íráson és olvasáson kívül? Esetleg táncolja is el a jelentkező, nem?
 • programozási képesség és gyakorlat (preferáltan néhány éves gyakorlat) JAVA, és/vagy PHP nyelveken
 • Kicsi C#, csipetnyi Python, enyhe Perl, alapos C, durva ASM nem akadály.
 • szakmai háttértudás a következő területek valamelyikében:
  • GRID,
  • web-szolgáltatások
  • általaban webes technológiák,
  • P2P,
  • csoportszoftverek,
  • digitális archivumok,
  • elosztott hálózati rendszerek és applikációk,
  • user interfész tervezés és megvalósítás
  De az lenne a legjobb, ha tulajdonképpen mindenhez értene, mert sosem lehet tudni. Én például tudok tűzőgéppel portrét rajzolni. Bármikor jól jöhet.

Előnyben részesülnek azok, akik egyszerre több területen is dolgoztak a múltban, és emellett esetleg japán/kínai nyelvtudással (is) rendelkeznek.

Amikor ezt olvastuk, először mi is azt hittük, hogy csak viccel a főnökünk, de aztán elárasztotta vízzel az irodát és elkezdett rizst termeszteni. Ezt a doksit is egy vizibivaly hátáról írjuk, és az utóbbi időben pálcikával esszük a tarhonyás lecsót.

A munkakör betöltése jelentős utazási kötelezettséggel járhat európai és távolkeleti célországok tekintetében.

Ja, akkor az utazásról mégsem feledkezett meg. De a go-go girlöket ugye, hogy letagadta? Pedig csak ezért szereltetett egy krómrudat és diszkógömböt az irodájába.

A versenyképes javadalmazást kizárólag a szakmai teljesítmény határozza meg.

... vagy ha mégsem sikerül versenyképesre, akkor szívesen megmutatjuk hogyan kell papírt lopni.

Egyetemi hallgatók esetében a projektek témáihoz kapcsolódóan lehetőseg van önálló labor, diplomaterv, TDK témák stb. kidolgozására is, mely esetekben a témavezetők a DSD munkatársai közül kerülnek ki.

Előre dörzsöljük a kezünket.

Jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal erre a címre várjuk:
laszlo.kovacs@sztaki.hu (Kovács László ov.)

Igazából jó ötletnek tűnt ez a kommentálósdi, de a főnőköm váratlanul bejött, úgyhogy azt hiszem most már eggyel több jelentkezőt akar felvenni. Na mindegy, gyertek, jó lesz. Itt hagyom az értékes bagolyköpet-gyűjteményemet az utódomnak, kérlek vigyázzatok rá!
---
balázs