[origo] SZTAKI SzótárTovább a megújult sztaki szótárra! >

Ugrás a tartalomhoz

DSD menni ebéd - Collins mester hozzáfűződménye *

Igen tisztelt internetolvasótáborszélesközönsége!

Ezúton szeretném textuálisan kifejezni tiltakozásomat a személyemet ért durva támadás okán. Konkrétan Balázs kollégánk internetvilághálón nyilvánosságra hozott szövegére gondolok, mely emígyen szól:

"...a Collins meg belekönyököl az ember sült krumplijába."

Hát kérem szépen! Hadd idézzem tbyte kollégánk művészien cizellált, örök klasszikussá vált mondatát: Nem.

Határozottan kijelentem, hogy ez, így, ebben a formában, nem igaz!
Mégis hogyan és miért könyökülnék én bele?
Már az általános iskolában is megtanulhassa a legkisebb gyermek is, hogy minden sült krumplival teli tányérba mártott testhez annyi sült krumpli ragad, mint amennyi az általa tálból kitaszított krumplik számának a fele a négyzetenszerpí. (Kecsapos krimplinál szorozni kell még az adott kecsap Rd állandójával, mint az köztudott.)

Ha ezt figyelembe vesszük, no meg azt, hogy igen bután tud kinézni az ember mindennapi tevékenységei közben sültkrumplikkal a könyökén, akkor könnyen beláthatjuk, hogy Balázs kollégánk írása nem más, mint légbőlkapott, Atlantiszi Gyógyítók egyetlen teóriájához sem fogható olyan agyszülemény, amelyet még a tekeredett DNS-ű japán magyarok sem találnak ki, amikor arról barkochbáznak, hogy melyik öklükben van a több HIFI torony.

Bízom abban, hogy tiltakozásom példaértékű lesz számára és másokat nem fog hasonló módon bekrumplizni. ÉS MONNYON LE!!!

Collins

Ps.: Egy rövidke dal a sültkrumpliról, aminek tartalma hasonló a DSD ebédel című eposzhoz: http://kispal.sch.bme.hu/SULT.HTM


A szerk. megjegyzése

Mink itten mint egy nagy család éljük együtt az informatikusok 96Hz-en rezgő hétköznapjait, boldogságban, békességben, 100 megabites meghitt, strukturált hálózati kapcsolatban. De persze nem vagyunk egyformák, nem egyezhet mindenben az izlésünk, s a szerk. természetesen szabad utat enged kollégái meglehet eltérő véleményének is, s még véletlenül sem próbálja meg a helyes útra terelni az eltévedt bárányokat oly módon, hogy tudomásukra hozza, szerinte az a fent idézett mondás helyesen úgy szól, hogy minden Collins szájába mártott martensz bakancs az arcformából annyit vesz, amennyi az általa kiszorított fog sora. Mert itt nem úgy van, hogy ember embernek informatikusa és csak úgy se szó, se beszéd leformattálja a másiknak a fejét egy railgun-nal. Deeeehogy is!

balázs

 

*: szmájli mentes belső levelezés, és természetesen nem úgy gondoltuk.